De Beverwijk Bazaar is een bijzondere markt. Stap over de drempel en je bent in een andere wereld, waar kruiden en specerijen hoog opgetast liggen, waar exotische groente en fruit erom smeken om gekocht te worden, waar je olijven eerst mag proeven voor je ze koopt, waar elke koop met een vette knipoog wordt bezegeld en je verse muntthee met een goeie grap wordt geserveerd. Wat een ervaring!
Lees je mijn kookboek van de Beverwijk Bazaar, dan slenter je in gedachten over de markt, je bladert langs de marktmannen (en vrouwen!) en je kookt gerechten met alle geuren en smaken van de markt. Prachtige foto’s van Simone van den Berg en Masha Osipova, schitterende vormgeving van Ingrid Roozendaal, portretten van Maarten Mooijman en verrassende recepten van mij nemen je mee naar de Beverwijk Bazaar.
Hardcover, € 19,95
Bekijk alvast een paar pagina’s
Ik geef het kookboek uit in eigen beheer. Wil je er een (of een paar) kopen? Plaats je bestelling rechtstreeks bij mij. Als je het leuk vindt, kan ik er een opdracht voorin schrijven.
Consider it done… You’ve got mail!
Ik verheug me nu al op het boek en de heerlijke vegarecepten. Ga snel bestellen en je actie op FB plaatsen.
Wat goed Sabien, je eigen boek! Trots op je! En wat een goeie marketingacties!
Kom maar op met die bestelling, Syl! :-)))
Wat een leuke frisse invalshoek! En ik lees net dat Ingrid de vormgeving heeft gedaan, extraleuk want voor ons restaurant (in Normandie) heeft zij de menukaarten ontworpen: http://www.puys.f
Dan zien jullie menukaarten er vast fantastisch uit, want Ingrid is geweldig!
Pingback: Wat aten wij week 20 | Es' FactoryEs' Factory·
Pingback: Junglefrog Cooking Apple cardamom tart and the Bazaar cookbook is finished!! » Junglefrog Cooking·
zijn mijn foto’s er toch niet ingekomen?
Echt wel! Pagina 125 en verder, ze zijn prachtig!
En nog mooier: de mensen op de Bazaar vonden hun eigen portret prachtig! Bewijs volgt via Facebook – dan kun je het met eigen ogen zien. En 31 mei natuurlijk, dan zie je het boek in het echt.
Hoi Sabina, heb je donderdag even gezien bij Tineke (CCB) en toen spatte het enthousiasme al van je af! Veel succes met je boek! En complimenten voor je mooie, leuke blog!
Ik hoop dat het enthousiasme besmettelijk is!
Pingback: Zintuigensafari op de Oostersemarkt - I am Cooking with Love·
Pingback: Nomovies werkt mee aan een kookboek | nomovies foto blog·
Pingback: Oosterse Markt in Beverwijk | Zusjes koken over·
Pingback: Wortelsalade met gember en honing - Frog Bites·
Pingback: Doel nummer vijf een Kookboek presentatie bijwonen | Es' FactoryEs' Factory·
Beste sabine,
Ik woon niet in beverwijk maar in Nijmegen. Is jouw kookboek gebaseerd op het boodschappen doen in Beverwijk of kan dat ook anderzins?? ( bij de Turk of de Surinamer?)
Ben Gerritsen
gerritsenben@hotmail.com
Hallo Ben!
Je kunt de ingredienten ook kopen bij een Turkse supermarkt of een toko ofzo, dus je kunt het kookboek gewoon goed gebruiken. Maar ik denk als je het boek hebt gelezen, dat je toch een dagje Beverwijk gaat plannen, want het is zo’n leuke markt!
Groetjes,
Sabina
Beste Sabina,
Via een wederzijdse goede bekende (if you know who I mean) ontvingen Nicoline en ik een exemplaar van je kookboek! We zijn diep onder de indruk van zo’n mooi boek: fraaie foto’s, conceptueel een pareltje met uiteraard zeer toegankelijke teksten en met fantastische recepten. Een proeve (mooi woord in dit verband) van toewijding en doorzettingsvermogen. Wat een project. Complimenten.
Groet,
Harold
Sabina, ik heb je weleens gezien ja. (rijmt) Voor mijn verjaardag kreeg ik je boek. Wat ziet dat er prachtig uit zeg!!! Laat ik nou heel veel houden van folkloristische (vooral Balkan)muziek en dans. Veel folkloristisch koken heb ik nog niet gedaan. Jouw boek noodt daar wel toe. Ik ga het eens voorzichtig doen. Marian Boer
Pingback: Apple cardamom tart and the Bazaar cookbook is finished!! » simoneskitchen.net·
Ik heb het kookboek via lekker & Simpel gewonnen!!!! (Google+) Het is een heerlijk, goed uitziend en begrijpelijk kookboek en je krijgt er trek van!!!
Pingback: De Oosterse markt en een te gek kookboek: Koken van de Bazaar » Eitjekookt·
is een prachtig,praktisch boek.
Mooi om door te bladeren maar ook om te gebruiken.
Ik ga er mee aan de slag.
Wat heerlijk dat de bazaar ons zo kan inspireren.
Pingback: Oosterse Markt Beverwijk | De Bakparade·