Wie is dat?

‘Een nieuw en goedgeschreven blog over eten, enthousiast en down to earth!’
www.foodrank.eu

‘Lekkere site, zonder opsmuk en gedoe. Gewoon lekker koken!’
www.nujij.nl

‘Een lekkere no-nonsense site met wat zij kookt, fraai close-up gefotografeerd en daardoor loopt het water je regelmatig in de mond.’
http://www.wijntop5.blogo.nl

Ik proef 'currywurst mit zenf' in Berlijn.

Ik proef 'Currywurst mit Senf' in Berlijn.

Ik hou van koken en ik probeer veel recepten uit. De resultaten zet ik op dit weblog. Als het goed gaat, koppel ik die aan Twitter en MSN.
Vrienden en bekenden kunnen kijken wat ik heb gekookt en de recepten nakoken. Ik vind het leuk om te horen hoe het bij jullie heeft gesmaakt. Heb je trek in een hapje? Kom mee-eten. Dat meen ik! Stuur me even een mailtje en schuif aan.

Heb je een recept dat je graag wilt delen? Mail het onmiddellijk naar me toe! Ik ga het uitproberen, fotograferen en – natuurlijk, daar gaat het om – op dit weblog zetten.

Wil je meer weten over mijn werk?
Kijk dan op www.eenwoordeenwoord.nl of op mijn LinkedIn-profiel.

Weet je dat er ook Jolande kookt! bestaat? Jolande Vos kwam hier eten, ze vond het idee van de weblog zo leuk dat ze er ook één is begonnen. Kom op foodies, wie volgt?

28 Reacties op “Wie is dat?

  1. Hoi Sabina mooie Blog hoor!! Ik heb even rondgekeken zojuist. Ziet er prima uit en lekkere recepten.
    Groetjes Paul

  2. Hey Sabientje,

    Altijd al geweten dat jij een lekkerbek bent! En nu heb je ook nog eens zo’n geweldige blog om je favoriete recepten met ons te delen. Ik kom graag weer eens bij je eten! Ennuh, vergeet je de vega’s niet?
    Abraço, Elisabeth

  3. Hey Sabina,

    Dat je houdt van koken dat weet iedereen. Maar wat een super website. Ik ga zeker een paar gerechten van je proberen.

    Oja, heb je nog het recept van de worteltaart?

    Groetjes,
    Sas

  4. Hee verdikkiedorie,

    Jij bent al een stuk verder. Ik zit nog steeds te worstelen met dat Joomla.
    Maar goed GKB moet dan ook wat meer kunstjes doen dan dit overigens fraai en doeltreffend KookBlok.

    Keep in Touch,

    Erik

  5. Ha Sabina,

    je site siet er super uit! Na onze wereldreis gaan we hier zeker regelmatig kijken, en komen graag proeven 😉

    grt Gerald

  6. He Sabina,

    Wat goed & leuk zeg jouw kookverhalen. Zag in het scannen al meteen een aantal smakelijke suggesties die ik binnenkort in onze net vernieuwde keuken ga uitproberen. En dan ga ik daar ook snel weer een paar doosje ‘winematters’ bij bestellen. Zag dat Die tweede droom net weer binnen is. Mijn favoriet.

    Wij hebben waanzinnig genoten van een week vissen op de Noorse fjorden. Een week lang niets anders dan eigen, lijngevangen, verser dan verse vis op het menu. En iedere dag een andere soort: pollak, heek, leng, lom, koolvis en schelvis. Op de huis gebakken met een beetje peper en zout! Mmmm.

    Kook ze en tot snel.
    Petra

  7. Hi Sabina,

    Wat een leuke site. Ik kan zelf niet zo goed koken dus ik zal je webadres zeker even doorsturen naar al die mensen die mij voeren 🙂

    Groetjes
    Esther

  8. hoi sabine, nu moet ik van monique elke dag van jouw site koken, daar gaat die heerlijke elke dag hetzelfde en nooit wat anders dan klagende kinderen pasta.
    Melchert

  9. Hoi Sabine,

    Dat doe je mooi, schrijven in combinatie met mooie foto’s.
    Zou je het leuk vinden om bij ons op de site of forum / Facebook jouw “werk” te publiceren?

    Laat maar weten:-).

    Groetjes,

    Marcel – deligogo

  10. What a wonderful photograph! I wish I were there with you- I love Berlin sausages. But I have not yet found a currywurst. If I visit can we go find some?? I think we may be starting a new restaurant!
    best
    Anguksuar (Richard)

  11. leuk dat hier ook typisch Amerikaanse gerechten zoals de root beer float aan bod komen !

    probeer je eens onze float in Bean around the World ? We zijn het enige echte Amerikaanse koffiehuis in Brugge, te Genthof 5

  12. Hoi Sabina, wat heb je toch een heerlijke site!
    En dan een vraag: voor een bruiloft eind mei ben ik op zoek naar een lekkere appetizer voor 80 man. Borrelhapje, fingerfood, hors d’oeuvre… het maakt niet uit… Heb jij een suggestie wat te doen. Oja, er zijn weinig mogelijkheden daar ter plekke iets op te warmen, dus het moet een koud gerecht worden…

    Ik ben benieuwd!
    Liefs, Annemarie

  13. Hoi Sabina,
    Wat een fijne site. De recepten zien er mooi uit en dagen uit om te maken. Zijn de meeste recepten voor 4 personen?
    Ik ga van de week in ieder geval de cannelloni maken en de pompoengratin.
    Groetjes van Linda

  14. Hoi Sabina,

    Je hebt een volger bij! Ik heb al verschillende recepten gezien (o.a. pollo al pesto) die ik popel te proberen. Ben blij dat ik je blog gevonden heb.
    Kom ook zeker eens een workshop bij je doen.

    Erica

  15. Hoi Sabina,

    Zou je het leuk vinden één of meerdere hapjes/gerechten aan te bieden op http://www.ikmaakdelekkerste.nl? Ik heb deze site net gelanceerd met het idee dat mensen toch het liefst zelfgemaakt eten eten. Het is een vraag en aanbod site waar gratis op geadverteerd kan worden en hobbykoks en eters elkaar kunnen vinden.
    Groeten,
    Tamara

  16. Hoi Sabina!

    Ik ben Sanne uit Hoorn en ik denk elke vrijdag net te laat: God, ik had in de Kapel moeten eten vanavond! Toch maar eens echt langskomen binnenkort 😉
    Ik heb zelf ook een ”foodblog” al zijn het vooral veganistische gerechtjes. Misschien vind je het toch leuk en wil je een kijkje nemen, dan vind je hieronder de link 🙂 Keep on the good work! Al je gerechtjes klinken altijd praachtig! XO

    http://fashionfoodfight.wordpress.com/

  17. Hartstikke leuke site! je staat al tussen mijn favorieten!
    Zal van de week eens snuffelen voor een recept dat ik donderdag kan maken.
    groetjes Charlotte
    (gevorderde foodie – beginnende kookblogger!)

Plaats een reactie