Kom eten!

Kom bij me eten!
Zin om een keer te komen eten? Leuk! Ik kook elke laatste vrijdag van de maand in ’t Keetje in Westwoud.

‘Wat de pot schaft’ in ’t Keetje
Ik maak in ’t Keetje in Westwoud ‘Wat de pot schaft’. Wat er op tafel komt, is een verrassing.  Schrijf je in, iedereen is welkom!

Gasten dineren in de boerderijkeuken van ’t Keetje of buiten, tussen de bloemen, aan lange tafels. Ze genieten van een drie-gangen-diner met verse lokale ingrediënten van het seizoen, bijvoorbeeld uit die gezellige boerderijwinkel van ’t Keetje.
Ik koop en kook zoveel mogelijk biologisch en zorg voor verrassende smaken en gerechten, zonder ingewikkeld gefrutsel. Het moet vooral lekker zijn!

Deelname kost € 25 (exclusief drankjes).

De volgende ‘Wat de pot schaft’ is op vrijdag 25 februari. Kom je eten? Fijn als je even reserveert.

Groepen
In ’t Keetje kan ik op afspraak ook voor groepen koken. Het menu stellen we in overleg samen. Het diner kan goed worden gecombineerd met een rondleiding door de fruitkwekerij en de zorgboerderij of een fietsroute door de omgeving.

Interesse? Laat het me weten, stuur een e-mail.

3 Reacties op “Kom eten!

  1. dag, Sabina wat een gezellig keetje zo te zien ik heb wel even een vraag betreft het eten bij jou kun je ook vegetarisch eten bij het menu van 25eu. groet Afra

    • Hallo Afra, vegetarisch eten is geen probleem, als je het aangeeft bij de reservering. Veganistisch kom ik ook nog wel uit, maar als je graag lactosevrij, glutenarm en macrobiotisch wilt eten, hoor ik het graag iets langer van tevoren, want dan duik ik even de boeken in.

Plaats een reactie