Kookworkshops

Ik geef kookworkshops in ’t Keetje in Westwoud. Zin om mee te doen? Schrijf je in!
Een workshop kost € 37,50 per persoon, exclusief drankjes.

Voorbeelden van workshops:

Kookworkshop I love chocolate
Van chocolade krijg je een verliefd gevoel! Daarom als voorbereiding op Valentijnsdag een workshop met alleen maar chocolade. We maken verleidelijk zoete hapjes, zoals dronken chocoladetruffels, hemelse modder en smeltende chocolade-lava-cakjes. Echt spannend zijn de Italiaanse chocolade-penne en Mexicaanse kip met chocoladesaus.

Kookworkshop The Spice Of Life
Exotische specerijen geven gerechten iets bijzonders. Wel eens gekookt met sprookjesachtige kurkuma of kardemom? Geproefd van ras-el-hanout of saffraan? Gebakken met anijs of kaneel? Deze workshop neemt je mee op een geurige reis langs verrassende smaken en aroma’s.

Kookworkshop Italië
Niemand kookt zo lekker als een echte Italiaanse mama. Maar na deze kookworkshop kom je aardig in de buurt! We maken een echt Italiaans diner met alles erop en eraan: een voorgerecht, dan een mooi pasta-gerechtje, een hoofdgerecht met Italiaanse bijgerechtjes en natuurlijk een grandioos nagerecht.

Workshop Spaans
We maken samen verschillende tapas, onder andere aïoli, tortilla en albondigas. Maar we toveren ook een knoflooksoep waar maar liefst drie hele bollen knoflook in gaan (100% stankvrij!) en verrukkelijke gekruide varkenshaas uit de oven. Er wordt in groepjes gewerkt, daarna gaan we met z’n allen aan tafel.

Kookworkshop zonder pakjes en zakjes
Lekker makkelijk, een voorraadkast vol pakjes en zakjes. Maar het kan een stuk lekkerder! In deze workshop gaan we zelf ketchup en mayonaise maken, draaien we zelf pasta in elkaar, maken we pesto en tomatensaus, bakken we zelf een brood en gaan we zelf olijven inmaken. Neem bakjes en potjes mee om al dat lekkers mee naar huis te nemen.

Kookworkshop Keet Smakelijk
Kinderen zijn de chef! We koken uit Keet Smakelijk, een kinderkookboek vol fantasie en gezond verstand. Wel eens viskoekjes bij de thee gegeten? In heksenketel-soep geroerd? Van een couscous-karavaan geproefd? Dit is je kans! Kinderen van groep 4 tot 8 kunnen meedoen, samen met hun ouders (ja, iemand moet toch de afwas doen?).

Wat, waar, wanneer
Deze workshops zijn nog niet gepland. Interesse? Laat het me weten.
Voor groepen kan een workshop op maat worden besproken.

Interesse?
Mail me dan even!

6 Reacties op “Kookworkshops

  1. Pingback: Italiaanse groentetorentjes « Sabina kookt!·

  2. Pingback: Tuiles « Sabina kookt!·

  3. Pingback: Koken als een Italiaanse mama « Sabina kookt!·

  4. Pingback: Nieuwe workshops en aanschuifdiner « Sabina kookt!·

  5. Pingback: Marokkaanse kipspiesjes « Sabina kookt!·

Plaats een reactie